Onderwijs

Voor scholen is er niets mooiers dan weten dat studenten goed terecht komen. SkillsCV geeft ze een warme landing op de arbeidsmarkt door een match te maken tussen vaardigheden en vacatures.
onderwijs-header

SkillsCV voor het onderwijs

Succesvol onderwijs sluit zich aan bij waar de arbeidsmarkt om vraagt. SkillsCV biedt inzicht in welke skills nodig zijn voor een match op de arbeidsmarkt.

Eerlijk

Elke student heeft het recht op de baan die bij hen past. Persoonsgegevens worden pas uitgewisseld bij een match tussen kandidaat en vacature.

Laagdrempelig

SkillsCV verlaagt de drempel om op zoek te gaan naar de baan waar iemand echt gelukkig van wordt. We maken aanbieders, vacatures en kansen zichtbaar.

Betrouwbaar

Alle informatie wordt AVG-proof verwerkt dus we verzekeren dat we
alle persoonlijke informatie juist verwerken.

Download de app direct

Samen zorgen we voor eerlijke arbeidskansen voor elke student.

Samenwerken met SkillsCV

Scholen spelen een essentiële rol in het voorbereiden van studenten op de arbeidsmarkt. Het werkveld verandert in een razend tempo. In de huidige arbeidsmarkt vinden studenten niet alleen op basis van hun diploma, maar ook op basis van werkervaring en opgedane skills de juiste baan. Om studenten hierbij te helpen slaan we de handen ineen met scholen en universiteiten. Zij hebben de talenten, wij de banen.

Benieuwd hoe we samen studenten kunnen helpen?

SkillsCV voor andere organisaties

Voor Loopbaanbegeleiders

Lees meer

Voor de Overheid

Lees meer

Voor Recruiters

Lees meer

Nu in de stores 

Wij helpen je om een overzichtelijk CV op te bouwen rondom opleidingen, werkervaring en skills die je hebt geleerd. Daarbij geven wij je de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zo zorgen wij met elkaar voor een inclusiever, transparanter en eerlijker selectieproces. De volledig vernieuwde app is nu te downloaden in de stores!