Onze missie

Wij willen mensen helpen om de baan te vinden die ze zijn!

Dit doen wij omdat wij geloven dat je gelukkiger wordt als je werk doet wat helemaal bij je past. Dat doe je helemaal zelf via onze gebruikersvriendelijke app. Je bouwt daarmee een overzichtelijk CV/profiel op rondom opleidingen, werkervaring en skills die je hebt geleerd. Daarbij geven wij je de mogelijkheid om anoniem te solliciteren op 400.000 vacatures en zorgen wij met elkaar voor een inclusiever, transparanter en eerlijker selectieproces.

Maak vandaag nog in de app van SkillCV je eigen CV en kijk op welke banen jij een match hebt. Binnen 10 minuten jouw profiel matchen op 400.000 vacatures? Het kan echt!

Waarom Skills CV?

Bij SkillsCV ligt de nadruk niet op cijferlijsten en werkervaring, we kijken juist verder dan dat. Wie is de kandidaat en waar wordt de kandidaat gelukkig van in het leven? Softskills krijgen de focus in plaats van de hardskills. Persoonlijkheid gaat voor papieren. Een match in persoonlijkheid is goud waard, want vaardigheden kunnen worden ontwikkeld, karakter is onveranderlijk.

Alle banen in jouw broekzak, maak een uniek CV op jouw mobiel.
Matching op basis van opleiding, werkervaring en skills.
Snel, veilig, anoniem en AVG-proof solliciteren: jij houdt de regie!
Partners

Er zijn 20 uitzendorganisaties betrokken bij dit initiatief

Team members

Er bouwen nu 27 medewerkers mee aan SkillsCV

Partners die onze missie steunen

Mensen met passie veranderen de arbeidsmarkt

Een transparante arbeidsmarkt is de eerste stap naar eerlijk werk. Voor werkenden en voor bedrijven. Vaardigheden zijn steeds belangrijker dan feitenkennis. Mensen maken het verschil; inlevingsvermogen, overtuigingskracht, creativiteit en passie. SkillsCV richt zich op het menselijke aspect van de arbeidsmarkt: waar is iemand goed in en wat vinden ze leuk om te doen? Deze ingrediënten zijn het recept voor een succesvolle match tussen werkzoeker en werkgever.

Stel je voor dat de hele beroepsbevolking gelukkiger is op hun werkplek, hoe mooi zou Nederland er dan uit zien? Meedoen?

Nu in de stores 

Wij helpen je om een overzichtelijk CV op te bouwen rondom opleidingen, werkervaring en skills die je hebt geleerd. Daarbij geven wij je de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zo zorgen wij met elkaar voor een inclusiever, transparanter en eerlijker selectieproces. De volledig vernieuwde app is nu te downloaden in de stores!