Overheid

De overheid speelt een belangrijke rol om een inclusief personeelsbeleid mogelijk te maken. SkillsCV zorgt dat iedereen gelijke kansen bij het solliciteren op
dezelfde baan.

SkillsCV voor de overheid

De meeste werkenden willen graag betekenisvol werk met een gevoel van voldoening. SkillsCV zet zich in om kandidaten te helpen een baan te vinden die de drijfveren voor geluk bevat; voeldoening en plezier.

Eerlijk

Elk individu heeft het recht op de baan die bij hen past. Persoonsgegevens worden pas uitgewisseld bij een match tussen kandidaat en vacature.

Laagdrempelig

SkillsCV verlaagt de drempel om op zoek te gaan naar de baan waar iemand echt gelukkig van wordt. We maken aanbieders, vacatures en kansen zichtbaar.

Betrouwbaar

Alle informatie wordt AVG-proof verwerkt dus we verzekeren dat we
alle persoonlijke informatie juist verwerken.

Download de app direct

Samen verkleinen de groep werklozen op de arbeidsmarkt.

Samenwerken met SkillsCV

We zijn een ijverig volk en hechten veel waarde aan werk. Ergens goed in zijn bevredigt verschillende behoeftes en geeft je het gevoel ‘erbij te horen’. Intrinsieke motivatie is enorm belangrijk bij het vinden van een baan die bij je past: wat draag ik bij aan de wereld en kan ik mijzelf ontplooien? SkillsCV verlaagt het percentage niet-werkenden door banen te vinden door verder te kijken dan enkel de behaalde diploma’s. Onze manier van werken draagt zeer effectief bij aan diversiteit en inclusiviteit.

Benieuwd hoe we samen de arbeidsmarkt kunnen versterken?

SkillsCV voor andere organisaties

Voor het onderwijs

Lees meer

Voor het loopbaanbegeleiders

Lees meer

Voor Recruiters

Lees meer

Nu in de stores 

Wij helpen je om een overzichtelijk CV op te bouwen rondom opleidingen, werkervaring en skills die je hebt geleerd. Daarbij geven wij je de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zo zorgen wij met elkaar voor een inclusiever, transparanter en eerlijker selectieproces. De volledig vernieuwde app is nu te downloaden in de stores!