Recruiters

Recruiters zijn echte verbinders, ze hebben de belangrijke taak om snel en effectief  de match te maken tussen werkzoekenden en bedrijven. SkillsCV is dé tool waar recruiters werkzoekenden kunnen helpen aan een betekenisvolle baan.

SkillsCV voor recruiters

Recruiters willen niets liever dan de juiste persoon vinden voor de juiste baan. SkillsCV biedt inzicht in de skillsgap en arbeidsmarktkansen waardoor recruiters hier direct op kunnen inspelen.

Eerlijk

Elk kandidaat heeft het recht op de baan die bij hen past. Persoonsgegevens worden pas uitgewisseld bij een match tussen kandidaat en vacature.

Laagdrempelig

SkillsCV verlaagt de drempel om op zoek te gaan naar de baan waar iemand echt gelukkig van wordt. We maken aanbieders, vacatures en kansen zichtbaar.

Betrouwbaar

Alle informatie wordt AVG-proof verwerkt dus we verzekeren dat we
alle persoonlijke informatie juist verwerken.

Download de app direct

Samen zorgen we voor een gelukkig werkend Nederland.

Samenwerken met SkillsCV

Een grote groep getalenteerde mensen blijft onbenut doordat er nog te vaak gekeken naar opleiding in plaats van vaardigheden. Recruiters lopen hierdoor een mogelijke ‘match made in heaven’ mis. Mensen zonder opleiding of uit een andere branche/discipline durven soms niet te solliciteren omdat ze denken dat ze niet geschikt zijn voor een bepaalde functie. Doordat SkillsCV zich richt op vaardigheden kunnen recruiters uit een veel grotere pool geschikte kandidaten kiezen.

Benieuwd hoe we samen betere matches kunnen maken?

SkillsCV voor andere organisaties

Voor het onderwijs

Lees meer

Voor het loopbaanbegeleiders

Lees meer

Voor de overheid

Lees meer

Nu in de stores 

Wij helpen je om een overzichtelijk CV op te bouwen rondom opleidingen, werkervaring en skills die je hebt geleerd. Daarbij geven wij je de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zo zorgen wij met elkaar voor een inclusiever, transparanter en eerlijker selectieproces. De volledig vernieuwde app is nu te downloaden in de stores!