Voor Baanzoekers

Of je nu op zoek bent naar je eerste of zoveelste baan; een baan moet passen bij jouw talenten, skills, ervaring of opleiding. Jouw wensen met betrekking tot reisafstand of arbeidsvoorwaarden worden meegenomen. En natuurlijk wil je geen vacature missen, en een eerlijke en gelijke kans hebben op de arbeidsmarkt, SkillsCV maakt dat mogelijk!

SkillsCV heeft het maken van een CV én solliciteren eenvoudig gemaakt en levert je informatie die jij interessant kan vinden, zoals vacatures, opleidingen, werkgevers en alternatieve beroepskansen. Het is toch logisch dat jij zicht hebt in al jouw kansen op de arbeidsmarkt en dat je daar zelf ‘baas’ over bent? En gratis? Dat vinden wij ook! 

Alle vacatures en werkgevers

Je hoeft niet meer alle sites met vacatures af te gaan, dat doen wij voor jou. Daarom krijg je van ons -naast alle relevante vacatures die jij zoekt- ook interessante werkgevers en uitzendbureaus gepresenteerd die op zoek zijn naar iemand met jou talenten. Ook krijg je veel meer relevante en echte vacatures te zien, omdat we op een slimme manier vacatures meenemen waarvan wij denken dat jij ze zoekt op basis van je skills en ervaring.

Jij bent eigenaar van jouw CV 

Jouw SkillsCV is van jou en alleen van jou. Jij bepaalt wie deze mag zien, wanneer ze dat mogen en wat ze mogen zien op het moment dat je met een druk op de knop hebt gesolliciteerd. Je CV kan dus niet zomaar gaan slingeren en pas op het moment dat de recruiter of de organisatie jou wil spreken om je kwaliteiten, dan kun jij je persoonsgegevens delen. Jij krijgt van ons een overzicht waar je allemaal hebt gesolliciteerd en wie je SkillsCV mag zien. De rollen zijn omgedraaid. Welkom op de nieuwe arbeidsmarkt waar jij bepaalt en jij de baas (en recruiter) bent.

Gratis te gebruiken

Het SkillsCV is gratis te gebruiken door baanzoekers. Het zijn overheden, regio’s, werkgevers en andere stakeholders die voor SkillsCV betalen omdat zij het belangrijk vinden dat er meer gematcht wordt op skills en ervaring. Ook krijgen zij zo inzicht op de mismatches op de arbeidsmarkt waardoor zij beter kunnen opleiden/opleidingen kunnen aanbieden. Zij krijgen nooit inzicht in jouw naam of jouw profiel. Dat is en blijft anoniem. Jij bent de baas!

Geïnteresseerd in SkillsCV?