Loopbaanbegeleiders

Loopbaanbegeleiders geven werknemers inzicht in wat hen echt energie geeft en motiveert. SkillsCV zorgt voor banen die aansluiten bij die motivatie.

SkillsCV voor het loopbaanbegeleiders

Mensen aan het werk helpen: loopbaanbegeleiders zijn onmisbaar op de arbeidsmarkt. SkillsCV helpt loopbaanbegeleiders hun werkzoekenden op weg te helpen.

Eerlijk

Elk individu heeft het recht op de baan die bij hen past. Persoonsgegevens worden pas uitgewisseld bij een match tussen kandidaat en vacature.

Laagdrempelig

SkillsCV verlaagt de drempel om op zoek te gaan naar de baan waar iemand echt gelukkig van wordt. We maken aanbieders, vacatures en kansen zichtbaar.

Betrouwbaar

Alle informatie wordt AVG-proof verwerkt dus we verzekeren dat we
alle persoonlijke informatie juist verwerken.

Download de app direct

Samen zorgen we ervoor dat mensen de baan vinden die bij hen past. Doen wat ze motiveert.

Samenwerken met SkillsCV

Loopbaanbegeleiders laten werknemers zien dat het niet erg is als een studiekeuze anders uitpakt, want dan kun je weer een nieuwe keuze maken. Er is een te grote groep mensen die ongelukkig is op het werk. Waar loopbaanbegeleiders mensen inzicht geven in drijfveren, sterke en zwakke kanten zorgt SkillsCV voor banen die daarbij passen. We willen daarom onze applicatie beschikbaar stellen voor alle loopbaanbegeleiders die net als ons de missie nastreven om het werkgeluk onder werkenden te verhogen.

Benieuwd hoe we samen werkenden gelukkig kunnen maken?

SkillsCV voor andere organisaties

Voor het onderwijs

Lees meer

Voor de Overheid

Lees meer

Voor Recruiters

Lees meer

Nu in de stores 

Wij helpen je om een overzichtelijk CV op te bouwen rondom opleidingen, werkervaring en skills die je hebt geleerd. Daarbij geven wij je de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zo zorgen wij met elkaar voor een inclusiever, transparanter en eerlijker selectieproces. De volledig vernieuwde app is nu te downloaden in de stores!